Inschrijven XL

Inschrijven XL voor RSW Paroba 2023

Paroba XL voor Explorers (15 – 18jaar)

Inschrijven kan via de volgende link

https://sol.scouting.nl/as/form/47340/participant/new/

SOL > Spel > Inschrijven evenementen > Paroba XL 2023 > Paroba XL 2023 – Aanmelden contactpersoon deelnemers

In het kort

  • De sluiting van de inschrijvingen is op 25-3-2023. Voor deze tijd moet je de deelnemers ingeschreven hebben en eventuele allergieën en diëten doorgegeven hebben.
  • De kosten zijn €39,- per deelne(e)m(st)er. Kosten voor deelname willen wij voor 25-3-2023 over​ ​gemaakt zien op IBAN rekening NL26 INGB 0007 6201 63 tnv St Scouting Amsterdam Amstelland, o.v.v. “Paroba XL 2023” plus je [groepsnaam] en het [aantal deelnemers]. De deelnemerskosten graag per speltak, en het liefst in één keer, overmaken.
  • Een groepje mag uit niet minder dan 4 en niet meer dan 7 personen bestaan.
  • Deelnemers mogen op de eerste dag van de Paroba niet ouder zijn dan 18 jaar, en niet jonger zijn dan 15 jaar.

Wat is de XL?

De Paroba XL is een evenement voor alle Explorers in onze regio. Door middel van leuke uitdagende activiteiten kun je met jouw groep het beste van jezelf laten zien en daar punten mee verdienen. Het beste team mag het enige echte Paroba XL wisselschild voor een jaar mee naar huis nemen!

Mitsen en maren:

  • Omdat de meeste Explorers minderjarig zullen zijn en we iedereen gelijk behandelen, zullen alcohol en roken op het Explorer subkamp niet toegestaan zijn.
  • De Paroba XL zal doorgaan als er een minimum van 5 teams aan meedoen. Bij te weinig deelnemers zal de Paroba XL dus niet doorgaan; hierin beslist het Organisatie Team.
  • Mocht je nog vragen over de inschrijvingen hebben, mail dan naar ot@paroba.nl 

Zorg in ieder geval dat je zo snel mogelijk als contactpersoon inschrijft, en het verwachtte aantal groepjes dat mee gaat doen. De daadwerkelijke deelnemers kun je later nog inschrijven.