Thema

Thema 2023

RSW Paroba 2023

Je herinnert ze nog wel, de sprookjesfiguren van vroeger. Jonge helden en prinsessen die altijd wat spannends beleefden. Maar dat is een lange tijd geleden en alle sprookjesfiguren zijn een dagje ouder geworden. 

Zo hebben zij naast hun oude sprookjes taken nu vaak ook wat anders te doen. Sommigen hebben kinderen, anderen runnen een eigen bedrijfje en soms hebben ze een heel andere baan gevonden. 

Ondanks de andere verantwoordelijkheden die de sprookjesfiguren hebben, voeren ze hun sprookjes taken nog uit als medewerkers van Snow Inc. Het sprookjes-uitzendbureau van Neva White (sneeuwwitje). 

Alle figuren hebben dus een druk leven, maar er gebeurt iets verontrustends in hun wereldje. De laatste tijd zijn vele sprookjesfiguren op verdachte wijze overleden. Het gerucht gaat dat er mogelijk een seriemoordenaar sprookjesfiguren uit aan het schakelen is. 

Erachter komen wie verantwoordelijk is voor de moorden is de verantwoordelijkheid van Henk, bijnaam ‘’de Hakker’’. Vroeger was hij slechts de houthakker als bij-figuur in vele sprookjes, maar tegenwoordig is hij de rechercheur in sprookjesland. 

Henk is helaas echter nog geen stap dichterbij wie er achter deze moorden kan zitten…. En ondertussen is het slechts een kwestie van tijd voordat het volgende sprookjesfiguur dood aangetroffen wordt.