Aankomst en vertrek

Aankomst en de opening

De ingang is aan het Land van Bosse (Nieuwe Meerlaan 1, 1187NW Amstelveen). Auto’s en deelnemers moeten parkeren of kunnen worden afgezet op de nabijgelegen parkeerplaats. Het is niet toegestaan om scouts af te zetten langs de doorgaande weg en volg de instructies van de medewerkers. Auto’s met (groeps)aanhanger mogen richting het Paroba terrein via de goederen ingang.

Gebruik onderstaande link voor de navigatie.

https://maps.app.goo.gl/KEKZvZ9MTFmrc4eq7

 

Aankomst/voorbereiding

Zorg dat je je goed hebt voorbereid voor een prettige start van de Paroba:

  • Zorg ervoor dat je al hebt gegeten, vrijdag avond verzorgt de organisatie geen avondeten voor deelnemers.
  • Meldt je aan bij de tafel van je subkamp kleur aan waar je bent ingedeeld, anders sta je ineens voor de verkeerde tafel.
  • Kom in thema-aankleding naar de Paroba! Dit jaar zal de thema-teamfoto direct na de ingang IN THEMA worden gemaakt.
  • Zorg ervoor dat je als ploeg op tijd bent, hoe eerder je na het aanmelden op het terrein bent, hoe meer tijd je hebt voor de opbouw.

 

Poort open

Vanaf 17.30 uur kan je verzamelen op het grote veld vooraan bij de poort. Zorg dat eerst iedereen van je groep er is voordat jullie je aanmelden bij de aanmeldtafel. Komt er iemand (veel) later, dan kun je dat bij het aanmelden even aangeven. Om 18:00 zal de poort openen en kan er bij de tafel van de desbereffende subkampkleur aangemeld worden. 


Vlak achter de poort staat het mediateam klaar om jullie thema-teamfoto (voor op het certificaat) gelijk te maken. Deze is in themakleding, trek deze dus aan bij aankomst!

 

Sluiting & Vertrek

Zondag zijn de ouders, leiding, begeleiding, etc. van de deelnemers vanaf 15:00 welkom op het terrein voor de sluiting. De wedstrijden en (de beoordeling van) de kamp afbraak zijn dan in volle gang. Het is niet de bedoeling dat er voortijdig wordt geladen of geholpen. 

 

Rond 15:30 zal de prijsuitreiking plaatsvinden en we streven ernaar om rond 16:00 de Paroba gezamenlijk af te sluiten*.

Na de sluiting is het mogelijk dat nog niet alle spullen zijn ingepakt of dat het kampterrein nog nagekeken moet worden, hierdoor kan het wat langer duren. We streven ernaar dat alle deelnemers rond 16:30 het terrein af zijn.

 

*Het kan voorkomen dat de sluiting eerder is, het is dus handig om al eerder op het terrein aanwezig te zijn